"GaitLine skoen er den bedste sko, jeg har brugt på arbejde"

Norsk tech-succes, der laver verdens bedste gå-sko.

Elsker dem!​

"Jeg går meget i mit daglige arbejde. Jeg elsker komforten og måden min fod får "hvile" på, selv når jeg er på arbejde. En stor bonus er det stilfulde udseende! Både jeg, kollegaer og patienter kommer i godt humør. Jeg elsker dem!"

  • Sygeplejerske, Marit 43 år

"Jeg går hurtigt 15.000 skridt i løbet af en vagt. Derfor skal de sko, jeg vælger, kunne klare det. GaitLine er de bedste sko, jeg har brugt på arbejde."

  • Sygeplejerske, Peter 35 år

"Uden tvivl de bedste sko, når du arbejder lange dage på hårdt underlag!"

  • Irene, 44 år

Går du på hårdt og fladt underlag som mig?

"I hverdagen vælger jeg GaitLine-sko, som er tilpasset hårde og flade underlag. De er norskudviklede sko, der optimerer min krop og holder min ryg smertefri."

  • Aleksander Aamodt Kilde, alpinist

Læs mere A. Kilde x GaitLine

Patenteret SGL såleteknologi

Hvordan kan en sko hjælpe dig med alt fra korrektion af dårlig holdning til reduktion af rygsmerter? Svaret ligger i, at GaitLine-skoens såleteknologi korrigerer fodens position og bevægelse, når du står og går. Derved påvirkes resten af kroppen.

Læs mere om SGL Teknologien

Balanceret norsk tech-succes

• Skomærket GaitLine ønsker at påvirke foden til et korrekt bevægelsesmønster for et balanceret liv.

• I dagens samfund går vi mere på asfalt og beton end i ujævnt terræn. Vi belaster ikke kroppen naturligt i et konstrueret urbant miljø, derfor har vi brug for lidt hjælp.

• Håvard Engell, grundlægger af GaitLine, besluttede sig for at lave en "pille" under foden, der hjælper det moderne menneske i hverdagen. Så blev den patenterede SGL teknologi skabt.

• Teknologien i GaitLine er skabt for balance i hele kroppen, uanset om man er en topatlet, der søger restitution, eller en hverdagshelt, der går og står på hårdt underlag.

Læs mere om historien til GaitLine

GaitLine Faktaboks

• En GaitLine-sko optimerer skridtet fra hæl til forfod. Sålen består af 4 forskellig komponenter.

• Sålen har en stivere yderramme, der styrer rullebanen fra hæl til forfod. Indersiden af rammen består af blødt dæmpningsmateriale, der giver en unik dæmpningsfølelse. Denne opleves ikke, før du tager skoene på.

• En nylonplade er støbt ind, for aktivt at balancere fodens bevægelsesbane.

• Ydersålen indeholder en cylinderformet struktur kaldet arch-roller. Denne hjælper mellemfoden ind i sin naturlige bue. Dette er årsagen til, at de fleste ikke benytter sig af indlægssåler i GaitLine.

• At balancere kropsvægten optimalt er afgørende for en god kropsholdning, præstation samt forebyggelse af belastningsskader.

Prøv GaitLine du også – for din hverdagspræstation!

Kundeundersøgelse af GaitLine

8 ud af 10 kunder mener, at GaitLine har en positiv indvirkning på helbred og præstation i hverdagen.

Læs mere om skoens fordele
Har du en hverdag i lange korridorer, butik, frisørsalon & kontor? Prøv GaitLine du også!

Almindelige spørgsmål ved bestilling af sko

Hvad er forskellen på damesko og herresko?
Alle GaitLine sko er unisex. Det vil sige, at alle størrelser er ens, og alle modeller passer både til kvinder og mænd. Kun størrelsen varierer. Størrelserne går fra 36-47. Bemærk, nogle sko ligger kun i damekategorien. Det er sko, der går i str. 36-43.

Er der forskel på teknologien?
Nej. Alle vores modeller har SGL teknologi, der fungerer ens på kroppen. Materialerne i både såle og overdel er det, der adskiller vores sko.

Hvordan er størrelsen?
Vores størrelser er baseret på standardstørrelser. Er du normalt en 38, er du også 38 i GaitLine. Dog oplever vi nogle forskelle, og nogle sko kan opleves små i størrelsen. Disse er markeret i produktteksten. Læs altid den, før du bestiller.

Hvordan passer man skoene for længere levetid?
Vi anbefaler alle at imprægnere alle sko før brug. Dette gør, at skoene lettere holder sig pæne, er lettere at rengøre, samt tåler vejr og vind. Levetiden på teknologien i GaitLine er 2 ½ gange længere end normale løbesko på grund af materialevalget.

Denne afdeling indeholder i øjeblikket ikke noget indhold. Tilføj indhold til denne afdeling ved at bruge sidebaren.