SKOENS FORDELE

Verdens mest komfortable vandresko?

Alt for mange oplever idræts- og belastningsskader i fødder, knæ og ryg. Forskningen har i lang tid forsøgt at løse disse løbe- og gangrelaterede skader, men ingen har helt knækket koden. Indtil nu. GaitLine hævder at have udviklet "verdens mest komfortable gangsko". For mange betyder dette bare en let og dæmpende sko, men GaitLine har udviklet en sko, der bidrager til at optimere fodens og kroppens bevægelser. For at leve op til påstanden "verdens mest komfortable gangsko" hyrede GaitLine IPSOS MMI (globalt førende inden for markedsundersøgelser). Vi spurgte vores kunder: Fungerer skoene virkelig? 

• der blev gennemført 1034 interviews 

• 68 % kvinder og 32 % mænd

 90% i alderen 35+

• Kunderne havde brugt skoene i 3-12 måneder 

Resultaterne var overvældende

8 af 10 kunder svarede, at GaitLine havde en positiv indvirkning på deres fysiske sundhed og præstationer i hverdagen, og at de oplevede færre gener efter en dag i GaitLine sammenlignet med andre sko. 

Næsten 9 ud af 10 kunder med fodproblemer oplevede færre smerter i fødderne. Smerter i fødderne er fx plantar fasciitis, hælspore og hallux valgus.

8 ud af 10 oplevede færre smerter i fødder, knæ og lænd.

9 ud af 10 mener, at GaitLine er gode at stå og gå i samt har en god pasform. 

9 ud af 10 vil anbefale GaitLine til venner og kolleger. 

SGL-teknologien hjælper kroppen med at tage de rette skridt

GaitLines hovedmål er at bidrage til, at du går rigtigt og holder dig rask. At gå rigtigt vil sige, at du går med et bevægelsesmønster, der ikke alene aflaster din fod, men også resten af kroppen på en hensigtsmæssig måde. GaitLine giver en umiddelbar oplevelse af balance. Når vi går på hårdt og fladt underlag, er vi afhængige af sko, der er udviklet til det. GaitLine aktiverer foden og løfter mellemfoden. Skoen korrigerer aktivt hælknoglens position og balancerer foden gennem hele trinet. Dette påvirker hele kropsholdningen og optimerer kroppens funktion.

LÆS MERE OM TEKNOLOGIEN

Et norskudviklet skomærke

Grundlæggeren Håvard Engell er tidligere professionel balletdanser og arbejdede i 15 år for norske Olympiatoppen med ansvar for teknik- og bevægelsesanalyse. Ved at arbejde tæt sammen med norske landsholdsudøvere, der har vundet snesevis af olympiske guldmedaljer, har han fået værdifuld kompetence, når det gælder fodens betydning for optimale sportspræstationer. De dygtigste atleter og balletdansere har en unik bevidsthed om foden og fodens betydning for at præstere, så man lettere kan opnå balance og symmetri i hele kroppen.

LÆS HISTORIEN OM GAITLINE