8 ud af 10 oplever positiv effekt

Gennem omfattende forskning har vi udviklet en sko, der støtter og balancerer foden på en helt unik måde. Når du tager et par Gaitline sko på, vil du straks mærke effekten.

Sensory GaitLine (SGL)

Gaitline bruger en patenteret teknologi kaldet Sensory GaitLine Technology, som består af specielle såler, der er designet til at stimulere fodsanscellerne på en specifik måde. Dette fører til øget bevidsthed og kontrol over dine fodbevægelser, når du går.

Foden bærer hele din kropsvægt alene

Hvis din fod bevæger sig forkert, kan det have en negativ effekt, der spreder sig opad i kroppen. Med en dårlig fodstilling risikerer du belastningsplager i fødder, knæ, hofter og ryg.

Naturlig bevægelse

Sålerne har en særlig geometrisk form, der er udviklet til at støtte fods knogler og led på en naturlig måde, samtidig med at de giver god støddæmpning og en øjeblikkelig virkning.

Advance PRO
1.695 DKK

GaitLine retter din fod, bringer din krop i balance og reducerer belastningsplager.

Forholdet mellem fod og krop

Du går i gennemsnit 6.000 skridt om dagen. Det er over 2.000.000 skridt om året. De fleste af disse skridt tages på hårde og flade overflader. Hvert skridt påvirker led og muskler i hele kroppen.

Derfor har vi udviklet GaitLine

GaitLine er designet til at hjælpe dig med at opnå en mere naturlig gang ved at støtte fodens naturlige bevægelsesmønster. Skoene har en unik sålkonstruktion, udviklet til at balancere foden og give bedre stabilitet og samarbejde i hele kroppen, når du står og går.

Erfaring, forskning og innovation

Grundlæggeren af GaitLine, Håvard Engell, opnåede sin ekspertise som professionel balletdanser og senere som træner ved Olympiatoppen.

På Olympiatoppen havde han ansvaret for teknisk præstation, balance og skadeforebyggelse inden for 30 forskellige idrætsgrene. Håvard er verdenskendt for sin viden om balance og gang, en erfaring han har indarbejdet i sit eget skomærke, GaitLine.

Teknologien i skoen baserer sig på biomekanisk og neurologisk forskning og tager udgangspunkt i, hvordan foden bevæger sig gennem hele gangcyklussen.

Læs mere om vores historie

Kundeanmeldelser

Jeg har haft mange Gaitline sko gennem årene, og er det eneste skomærke, som jeg kan have på i timevis på hårde overflader, uden at blive træt eller få ondt i ryggen. Uundværlig :) Denne model (Motrion retro) har også et fantastisk fedt design!

- Ellen

De bedste sko, jeg nogensinde har haft.. Bruger størrelse 36 og hallux valgus, som gør, at jeg får ondt. Og jeg er også sygeplejerske og går meget. Første gang i mine 44 år købte jeg sko, der passer perfekt, og jeg har ikke ondt overhovedet. Anbefaler det fra hele mit hjerte.

- Maja