Effekten af GaitLine

8 ud af 10 oplever positiv effekt

Gennem omfattende forskning har vi udviklet en sko, der støtter og balancerer foden på en helt unik måde. Når du tager et par GaitLine sko på, vil du straks mærke effekten.

Forholdet mellem fod og krop

Du går i gennemsnit 6.000 skridt om dagen. Det er over 2.000.000 skridt om året. De fleste af disse skridt tages på hårde og flade overflader. Hvert skridt påvirker led og muskler i hele kroppen.

Foden bærer hele din kropsvægt alene

Hvis din fod bevæger sig forkert, kan det have en negativ effekt, der spreder sig opad i kroppen. Med en dårlig fodstilling risikerer du belastningsplager i fødder, knæ, hofter og ryg.

Derfor har vi udviklet GaitLine

GaitLine er designet til at hjælpe dig med at opnå en mere naturlig gang ved at støtte foden naturlige bevægelsesmønster. Skoene har en unik sålkonstruktion, der er udviklet til at balancere foden og give bedre stabilitet og samarbejde i hele kroppen, når du står og går.

GaitLine retter din fod, bringer din krop i balance og reducerer belastningsplager.

Sensory GaitLine (SGL)

GaitLine bruger en patenteret teknologi kaldet Sensory GaitLine Technology, som består af specielle såler, der er designet til at stimulere fodsanscellerne på en specifik måde. Dette fører til øget bevidsthed og kontrol over dine fodbevægelser, når du går.

Naturlig bevægelse

Sålerne har en særlig geometrisk form, der er udviklet til at støtte fods knogler og led på en naturlig måde, samtidig med at de giver god støddæmpning og en øjeblikkelig virkning.

Erfaring, forskning og innovation

GaitLines grundlægger, Håvard Engell, fik sin ekspertise som professionel balletdanser og derefter som træner ved Olympiatoppen. 

Hos Olympiatoppen var han ansvarlig for teknisk præstation, balance og skadeforebyggelse i 30 forskellige idrætsgrene. Håvard er verdenskendt for sin viden om balance og gang, en erfaring han har lagt i sit eget skomærke, GaitLine. 

Skoens teknologi er baseret på biomekanisk og neurologisk forskning og tager udgangspunkt i, hvordan foden bevæger sig gennem hele gangcyklussen.

Læs mere om vores historie

Fysioterapeutens favoritsko

"GaitLine er en sko, jeg anbefaler alle. Den har en støttende sål, er behagelig og anvendelig. Mine kunder oplever, at skoene kan reducere og forebygge muskel- og skeletproblemer." - Fysioterapeut Marthe Strandbakke

8 ud af 10 GaitLine kunder mener, at skoen påvirker deres hverdag positivt

Overvældende resultater

Vi engagerede IPSOS MMI for at spørge vores kunder: Virker skoene i virkeligheden?

8 ud af 10 kunder svarede, at GaitLine havde en positiv indvirkning på deres fysiske sundhed og præstation i hverdagen samt oplevede mindre problemer efter en dag i GaitLine sammenlignet med andre sko.

9 ud af 10 kunder med fodproblemer oplevede mindre smerte i fødderne. Smerte i fødderne kan eksempelvis være plantar fascitt, hælspore og hallux valgus.

8 ud af 10 oplevede mindre smerte i fødder, knæ og lænd.

Læs mere om undersøgelsen

Kundeudtalelser

"Jeg har haft mange Gaitline sko gennem årene, og det er det eneste skomærke, jeg kan bruge i timevis på hårde underlag, uden at blive træt eller få ondt i ryggen. Uundværlige :) Denne model (Motrion retro) har desuden et fantastisk, cool design!»

- Ellen

"De bedste sko, jeg nogensinde har haft.. Bruger størrelse 36 og har hallux valgus, som gør, at jeg hurtigt får ondt. Og jeg er også sygeplejerske og går meget. Første gang i mine 44 år købte jeg sko, der passer perfekt, og jeg har ikke ondt overhovedet. Anbefaler det fra hele mit hjerte.»

- Maja