GAITLINES SENSORY (SGL) TEKNOLOGI

Vi er ikke skabt til at gå på asfalt og beton

Vores krop trives bedst i naturen, på ujævnt og varieret terræn. I vores urbaniserede hverdag går vi mest på hårde og flade underlag. Dette er ikke miljøet, vi mennesker er skabt til. Det kan føre til smerter og ubehag i fødder, knæ og ryg.

Foden er kroppens fundament

Foden er kroppens fundament og påvirker holdningen og vores velvære, helt op til hovedet. Forkerte stillinger i foden kan skabe ubalancer og medføre fejlbetændelse i fødder, knæ og ryg. God fod-sundhed er afgørende for en sund holdning og for at undgå muskel- og skeletproblemer. Derfor kan valget af sko påvirke den generelle sundhed. Billedsektionen nedenfor viser de mest almindelige fejlstillinger i foden.

70% af den information, hjernen har brug for at koordinere stabilitet og balance i kroppen, kommer fra vores fødder.

GAITLINE-SKOENE LØSER PROBLEMET

Gaitline er en norsk skoproducent, der udvikler og producerer avancerede, teknologiske sko. Vi bruger vores patenterede Sensory Gaitline Technology i alle vores produkter. SGL-teknologien er opbygget af tre hovedelementer, der balancerer foden og skridtet, hvilket fremmer en naturlig gangart og støtter en sund fodstilling på hårde og flade underlag. Dette resulterer i en positiv kædereaktion opad i kroppen, hvor en god fodstilling kan bidrage til en bedre holdning og reduceret belastning på fødder, knæ og ryg, hvilket fører til bedre generel fysisk sundhed og præstation.

Dokumenteret effekt

Vi engagerede IPSOS MMI for at spørge vores kunder, virker skoene virkelig?


8 ud af 10 kunder svarede, at Gaitline havde en positiv indvirkning på deres fysiske sundhed og præstation i hverdagen og oplevede mindre ubehag efter en dag i Gaitline sammenlignet med andre sko.


9 ud af 10 kunder med fodproblemer oplevede mindre smerte i fødderne. Smerter i fødderne inkluderer for eksempel plantar fasciitis, hælspore og hallux valgus.


8 ud af 10 oplevede mindre smerte i fødderne, knæene og lænden.

ERFARING, FORSKNING OG INNOVATION

GaitLines grundlægger, Håvard Engell, fik sin ekspertise som professionel balletdanser og derefter som træner ved Olympiatoppen.

Hos Olympiatoppen var han ansvarlig for teknisk præstation, balance og skadeforebyggelse i 30 forskellige idrætsgrene. Håvard er verdenskendt for sin viden om balance og gang, en erfaring han har lagt i sit eget skomærke, GaitLine.

Skoens teknologi er baseret på biomekanisk og neurologisk forskning og tager udgangspunkt i, hvordan foden bevæger sig gennem hele gangcyklussen.