Patented Sensory Gaitline Technology. SGL™

Gaitlines patenterede SGL-sål teknologi er resultatet af års forskning og udvikling. Sålen er progressiv og støtter foden præcis hvor du har brug for det. Det er derfor, vi kalder den "The World's Most Supportive Shoe".

Sålen, der støtter foden, hvor det er nødvendigt

Ingen fødder er ens, og ingen oplever Gaitline på samme måde. Sålen er progressiv og støtter foden, hvor netop du har brug for det. Alligevel er der tre vigtige ting, der altid sker, uden at du behøver at gøre noget som helst.

Skoen støtter ikke kun foden, men hele kroppen

Gaitline støtter ikke kun foden, men også knæ, hofte og lænd. Det skyldes vores patenterede sål, der balancerer foden og sikrer, at du undgår fejlbelastninger, som forplanter sig opad i kroppen.

PS:

Vidste du, at 70% af den information, vores hjerne har brug for at koordinere stabilitet og balance i kroppen, kommer fra fødderne?

Dokumenteret effekt

Vi engagerede IPSOS MMI for at spørge vores kunder, virker skoene virkelig?


8 ud af 10 kunder svarede, at Gaitline havde en positiv indvirkning på deres fysiske sundhed og præstation i hverdagen og oplevede mindre ubehag efter en dag i Gaitline sammenlignet med andre sko.


9 ud af 10 kunder med fodproblemer oplevede mindre smerte i fødderne. Smerter i fødderne inkluderer for eksempel plantar fasciitis, hælspore og hallux valgus.


8 ud af 10 oplevede mindre smerte i fødderne, knæene og lænden.

Arch support

Den lille forskel, der gør, at din fod får støtte

Under sålen finder du arch rolleren. Den støtter den naturlige formen af svangen. Vi siger, at dette er forskellen mellem støtte til foden og ikke støtte til foden.

Mange sko er designet til at sætte hastighedsrekorder

Det er ikke Gaitline. Vi vil vinde på udholdenhed! Og være den bedste partner på storbyture, på nattevagter, butiksgulve og festivaler. Alle de steder, hvor du står og går i lang tid.

Derfor er vi stolte af at sige, at virkningen af skoene mærkes tydeligere, jo længere du bruger dem. Gerne 12 timer i træk.

Erfaring, forskning og innovation

Vores grundlægger, Håvard Engell, har over 40 års erfaring inden for biomekanik og eliteidræt. Han betragtes som en af verdens førende eksperter inden for balance, koordination og gang. Målet var at skabe en sål, der ville støtte foden og kroppen på bedst mulig måde. Svaret blev Gaitline!

Om os

Dette siger kunderne

Jeg har haft problemer med fødder og ryg i over 17 år, selvom jeg kun er 29. Efter jeg begyndte at bruge Gaitline, er smerterne i fødderne helt forsvundet, og ryggen er meget bedre.

Camilla

De bedste sko, jeg nogensinde har haft! Jeg arbejder som sygeplejerske, så jeg er meget på benene, og jeg har også hallux valgus. Nu kan jeg gå på arbejde uden længere at have smerter!

Maja

En helt ny oplevelse med støtte under foden. Ingen smerter i knæene efter gåturen!

Anders

Jeg har haft mange Gaitline-sko gennem årene, og det er det eneste skomærke, jeg kan bruge i timevis på hårde underlag, uden at blive træt eller få ondt i ryggen.

Espen