Ignite PRO

Opplev vores nye såle skum

IGNITE PRO startede som et projekt for at udvikle en lettere sko med mere dæmpning og respons. Med ambition om at skabe en unik gå-oplevelse og give en positiv helseeffekt, hvor holdbarhed og fremtidig genanvendelse var centrale faktorer.

Ultralet sko med lang levetid

Efter to års tæt samarbejde mellem teamet hos Gaitline, vores fabrik, det industrielle designstudie Permafrost, 3D-designere hos Pivot Product Design, og den norske alpinist Aleksander Aamot Kilde, er vi stolte over at lancere vores verdensnyhed. IGNITE PRO, vores nye sålemateriale i sko-modellerne World Cup Pro og Advance PRO. Sko, der skal opleves på fødderne!

IGNITE PRO er lavet af termoplastiske elastomerer, der har den kemiske forkortelse TPE. Det er granulærbaseret, hvilket betyder, at sålen består af tusindvis af små bolde og får sin færdige form ved hjælp af damp. Fordelen ved damp er, at vi ikke har brug for yderligere kemikalier i såleproduktionen. Udover en mere miljøvenlig produktion er IGNITE PRO-materialet også 100% genanvendeligt. Desværre findes der i øjeblikket ingen løsning på genanvendelse af skosåler, men vi er klar til fremtidige løsninger på dette område.

Ekstremt komfortabel med unik rebounce

• 74% mere rebounce. Dette måles ved at falde en metalbold på sålen. Højden bolden når efter den forlader sålen giver rebounce-effekten af materialet. 74% er den samme rebounce, der er målt i Pebax.

• 30% længere holdbarhed. Dette måles i forhold til standard EVA og levetiden på sålen.

• 30% lettere vægt. Dette måles i forhold til PU, som er det sålemateriale, Gaitline har brugt i alle sko, indtil denne lancering.

• Drop fra hæl til forfod er 6 mm.

Sålen består af 4 komponenter. Der er mellemsålen, nylon shank, filler, som er et ekstra polstringmateriale, der ligger over shank, og endelig ydersålen med vores karakteristiske arch roller. Skoen har også den patenterede SGL-teknologi, der er i alle Gaitline-sko. Denne sko kan virkelig håndtere enhver distance, du vil gå. Det trives især godt på asfalt og andre hårde overflader.