Tag vare på dine fødder

GaitLine sko for en travl arbejdsdag

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget dine fødder faktisk påvirker din generelle sundhed og trivsel i løbet af en travl arbejdsdag? Svaret er simpelt: de spiller en enorm rolle. Muskel- og skeletproblemer kan være en årsag til sygefravær og kan have en betydelig indvirkning på arbejdsmarkedet. Men her er den gode nyhed: de rette sko kan være nøglen til at reducere sygefravær og øge din daglige energi.

Person med sorte World Cup Pro går på vej

GaitLine - skoene der ændrer alt

Vi har spurgt vores kunder, og svaret er klart: GaitLine-sko har en direkte positiv indvirkning på deres fysiske sundhed og daglige præstationer. Hvad betyder det for dig?

Mindre smerte og ubehag efter en lang arbejdsdag. Faktisk oplevede 9 ud af 10 kunder med fodproblemer mindre smerte i fødderne. Dette inkluderer tilstande som plantar fasciitis, hælspore og hallux valgus. Men det stopper ikke der - 8 ud af 10 oplevede mindre smerte i fødder, knæ og lænd.

Læs mere om effekten af GaitLine

Hvorfor er skoen så god?

Svaret ligger i, at GaitLine-skoens såleteknologi retter op på foden position og bevægelse, når du står og går. Derved påvirkes resten af kroppen.

Læs mere om SGL teknologien

Vores kunder elsker GaitLine, og de anbefaler dem til kolleger og familie.

Jeg går hele dagen på arbejde, og det her er skoene for mig. Jeg elsker komforten og måden, min fod 'hviler' på, selv når jeg er på arbejde. En stor bonus er det stilfulde design! Både jeg, kolleger og patienter bliver i godt humør. En ny arbejdsdag efter jeg fik GaitLine på fødderne.

Sygeplejerske Marit
Fysioterapeut Marte

Fysioterapeutens valg

Ikke kun elsket af vores kunder, men fysioterapeuter som Marthe Strandbakke anbefaler dem også. Hun siger: "GaitLine er et par sko, jeg anbefaler til alle. De har en støttende sål, er behagelige og brugbare. Mine kunder oplever, at skoene kan reducere og forebygge muskel- og skeletproblemer."

Læs mere om fysioterapeut Marthe x GaitLine