Fysioterapeutens foretrukne sko

Før Marthe Strandbakke opdagede GaitLine-sko, savnede hun en hverdagssko, der kunne tåle det hårde underlag, kroppen bliver udsat for, både for hende selv og ikke mindst for hendes patienter.

Strandbakke er privatpraktiserende fysioterapeut og underviser i anatomi. Her fortæller hun om sine favoritsko, som hun mener gør det lettere for folk at få en mere aktiv hverdag og en sundere krop.

En sko, der reducerer og forebygger gener

Som fysioterapeut møder Strandbakke mange, der søger en tilfreds krop uden smerter og gener.

For at hjælpe patienterne, om det så er med forebyggelse af gener eller varig bedring af smerter, forsøger Strandbakke at give patienterne gode redskaber, der medfører hurtige ændringer i hverdagen. Et af redskaberne, hun ofte foreslår, er GaitLine-skoene.

"Uanset om du går lidt eller meget, er GaitLine en sko, jeg anbefaler til alle – da den har en robust sål, er komfortabel, anvendelig og ikke mindst kan den reducere og forebygge muskel- og skeletgener."

Hun forklarer, at GaitLine-skoen øjeblikkeligt forbedrer bevægelsen i foden, hvilket resulterer i, at vi bærer kroppen optimalt, når vi står og går. På denne måde kan skoene bidrage til at reducere og forebygge gener, ikke kun i foden, men også i resten af kroppen.

Tips til mere bevegelse i hværdagen

Strandbakke kommer også med en anden anbefaling: Bevæg dig mere! Mange kæmper med tidsklemmen og synes, det er svært at holde kroppen aktiv i en hektisk hverdag. Alligevel mener fysioterapeuten, at dette er noget, vi alle bør stræbe efter.

"Sundhedsstyrelsens anbefaling om 30 minutters fysisk aktivitet dagligt er noget, jeg råder både familie, venner og patienter til at følge."

Det er fuldt muligt at implementere dette i en travl hverdag ved hjælp af små ændringer, der øger hverdagsmotionen, fortæller hun. Tag korte gåture, vælg trapper i stedet for elevator, og gå til og fra arbejde, hvis du har muligheden. Selv bruger hun GaitLine på arbejde og når hun bevæger sig til og fra aktiviteter.

"Da min hverdag er aktiv, er jeg afhængig af en sko, der giver mig den bedst mulige støddæmpning og hvile for fødderne. GaitLine er mit klare førstevalg."

Når man vælger gode sko, er kroppen mere tilfreds, og det er lettere at træffe flere aktive valg, mener Strandbakke. Med GaitLine på fødderne kan aktiviteten både øges og forbedres, og det er godt for folkesundheden!

Fysioterapeutens favoritter fra GaitLine

Fysioterapeuten har testet flere GaitLine-modeller og deler her nogle af hendes absolutte favoritter!

Til indendørsaktiviteter som arbejde på hårde gulve, enten det er som underviser eller behandler, foretrækker hun den lette og luftige model Track Knit, vist her i farven Chocolate/White.

På vinterhalvåret er det støvlen Silver Mid TRX, der gælder. Denne vintersko fås i flere farver, både til damer og herrer. Strandbakke skifter mellem at bruge den farverige variant i beige og den mere nedtonede variant i mørkebrun.

Fysioterapeut Marthe Strandbakke går langs vei på vinterstid med brune Silver Mid GaitLine sko på

Om Marthe Strandbakke

I dag er jeg ansat hos Nydalen Kiropraktik og Fysioterapi, efter at være blevet autoriseret fysioterapeut i 2016. Jeg har arbejdet på klinikken siden da, med min baggrund fra uddannelse i København. Før jeg blev fysioterapeut, var jeg en aktiv idrætsudøver, især inden for håndbold og fodbold. Jeg har også uddannet mig som muskelterapeut hos Axelsons i 2010, personlig træner i 2011 og kostvejleder i 2012.

HVORFOR ER SKOEN SÅ GOD?

Svaret ligger i, at GaitLine-skoens sålteknologi korrigerer fodens position og bevægelse, når du står og går. Dette påvirker resten af ​​kroppen.

Læs mere om effekten