Derfor bruker jeg GaitLine

Som fysioterapeut med mange års erfaring er jeg meget afhængig af funktionelle og komfortable sko i min hverdag. "Før kunne jeg opleve lændesmerter efter en lang arbejdsdag omkring behandlingsbriksen, men med GaitLine-sko på fødderne er mine problemer helt væk". Jeg opdagede GaitLine-sko som løsningen på behovet for en hverdagssko, der kunne håndtere det hårde underlag, både jeg og mine patienter ofte bliver udsat for.

Om mig

I dag er jeg ansat hos Nydalen Kiropraktik og Fysioterapi, efter at være blevet autoriseret fysioterapeut i 2016. Jeg har arbejdet på klinikken siden da, med min baggrund fra uddannelse i København. Før jeg blev fysioterapeut, var jeg en aktiv idrætsudøver, især inden for håndbold og fodbold. Jeg har også uddannet mig som muskelterapeut hos Axelsons i 2010, personlig træner i 2011 og kostvejleder i 2012.

Mine tips til en bedre hverdag

Jeg prøver altid at give mine patienter gode redskaber til at skabe hurtige ændringer i hverdagen. En af mine vigtigste anbefalinger er brugen af GaitLine-sko. "Uanset om du går lidt eller meget, er GaitLine en sko jeg anbefaler til alle – den har en robust sål, er komfortabel, anvendelig og ikke mindst kan den reducere og forebygge muskel- og skeletproblemer."

Køb GaitLine i dag

Hvis du tager et par GaitLine sko på, vil du straks mærke effekten.

Se udvalget