Om SIGMUND SAGBERG ANDERSEN

Jeg er Sigmund, en kiropraktor med over 15 års erfaring. Jeg har arbejdet ved Nydalen Kiropraktik og Fysioterapi i syv år. Jeg afsluttede min kiropraktoruddannelse i England i 2008 og har siden arbejdet på flere klinikker, taget hånd om dansere og deltagere fra Skal Vi Danse, og arbejdet med både håndbold- og fodboldhold. Som kiropraktor er jeg altid på udkig efter måder at hjælpe mine patienter på, både i klinikken og gennem træning og vejledning i hverdagen. Jeg er også en ivrig fotograf, hvilket betyder, at jeg er i konstant bevægelse, hvilket tidligere har forårsaget gener, men som Gaitline har hjulpet mig med at håndtere.

Derfor bruger jeg GaitLine

Jeg begyndte at bruge Gaitline, efter at en patient anbefalede dem til mig. Efter at have prøvet skoene blev jeg straks imponeret over deres komfort og deres evne til at reducere belastningen på kroppen, især når jeg går på hårde underlag. Skoene har været afgørende for at lindre mine egne gener fra en lang sportskarriere, inklusive opererede knæ og lænd. Jeg anbefaler nu Gaitline til alle mine patienter, især dem der er meget på farten. Patienterne har givet udelukkende positive tilbagemeldinger og har rapporteret færre smerter i ryg, knæ og ankler. Gaitline-skoene har endda været afgørende for hurtig helbredelse for nogle patienter med lidelser som Plantar Fascit.

Mine tips til en bedre hverdag

Mit første tip er at bruge det rigtige fodtøj. Gaitline-sko er fremragende til at forebygge og reducere muskel- og skeletsmerter i hverdagen. De er lidt tungere og hårdere i materialet, men det bidrager faktisk til at minimere belastningen på kroppen. Dernæst er det vigtigt at være opmærksom på kropsholdning, når du sidder, både på arbejdet og derhjemme. Korrekt holdning starter allerede i anklen, når du går. Til sidst, husk at både funktion og æstetik er vigtigt. Jeg sætter pris på, at Gaitline tager højde for både design og funktion i deres sko.

SIGMUND SAGBERG ANDERSEN