Derfor bruger jeg GaitLine

Jeg elsker at være aktiv i hverdagen, både med træningspas eller bare i løbet af dagen. De seneste år har jeg fået en stor forkærlighed for at klæde mig praktisk, så jeg har lyst til at bevæge mig fra sted til sted og gennem dagen, samtidig med at jeg ser præsentabel og cool ud - der er jeg og GaitLine et perfekt match! 10-15.000 skridt er intet problem med disse på fødderne, de giver en fantastisk fornemmelse, og jeg kan mærke på min krop og gang at de hjælper mig ind i en god position og et godt skridt.

Mine bedste tips til en aktiv og god hverdag

Klæd dig på en måde, der ikke begrænser dig! Klæd dig sådan, at du har lyst til at tage trapperne, gå fra det ene møde til det andet, hoppe af bussen et par stop før, eller gå for at hente i børnehaven. Tøj og udstyr, som du trives i, lægger op til bevægelse, og takket være dette når jeg mit mål om 10-15.000 skridt hver dag. Hverdagsaktivitet er en af de faktorer, der kan have mest betydning for vores helbred, så at lægge op til at få dette til at ske hver dag er et super mål for alle!

Om mig

Jeg er en 33-årig kvinde bosat i Drammen med mand og et barn på 3, snart 4 år. Jeg er fysisk og mental træner og er desuden uddannet journalist. Jeg har skrevet to bøger om træning og lever i dag af at dele indhold om træning for både hoved og krop på sociale medier. Derudover driver jeg to online-tjenester, TRENT og STÆRKERE, samt onlinekurser for gravide og for dem, der har født. Du kan altid finde mere information om mig og mit arbejde på Piaseeberg.no eller på sociale medier.

Mere OM PIA SEEBERG

Gaitline fotoshoot i Barcelona med Pia Seeberg!