"Som alpin skiløber er mine fødder mit mest vigtige instrument! De sko, jeg bruger i hverdagen, er et afgørende restitutionsværktøj. Derfor vælger jeg GaitLine fodtøj. Det norske skofirma har en unik, innovativ og avanceret teknologi, der optimerer din fod under stående og gang."
– Aleksander Aamodt Kilde

Collab A. A. Kilde x GaitLine

Som en af-verdens hurtigste alpine skiløbere træner norske Aleksander A. Kilde hårdt og det kræver meget af både krop og hjerne. For et par år siden kæmpede han med rygsmerter og fik anbefalet GaitLine sko. Han købte skoene og efter et par ugers brug havde de en stor effekt på hans ryg. Aleksander viste stor interesse for, hvordan den patenterede SGL-teknologi opgraderer dine fødder og optimerer din krop, og det fører til et unikt og genialt samarbejde.

Norsk Intelligent Sportsteknologi

Samarbejdet med Aleksander A. Kilde blev udvidet, da han i 202 kom med på holdet for at skabe sin signatursko. World Cup PRO blev startet som et projekt for at udvikle en lettere sko med mere dæmpning og respons. Med ambitionen om at skabe en unik gåoplevelse og give en positiv sundheds effekt, hvor lang levetid og fremtidig genbrug var centrale faktorer.

Hemmeligt våben til jagt på en tiendedel af et sekund

Grundlægger, Håvard Engell, opnåede sin ekspertise som træner på Olympic Sports Center (OSC) i Oslo. I femten år var han ansvarlig for teknisk præstation, balance og forebyggelse af skader i mere end tredive forskellige sportsgrene. Mr. Engell er verdensberømt for sin ekspertise inden for balance og gang – en arv, som han bringer til GaitLine Footwear. Aleksander har altid fokus på det store billede: hvor han kan bidrage, hvad der kan forbedres, og hvor marginalerne er. Alpint skiløb er en sport, hvor hundrededele tæller, og man altid kan være en smule hurtigere, en smule bedre. Han jagter konstant følelsen af at have gjort mere end sit bedste.

Aleksander og Håvard samarbejdede med Oslo MET (Universitetet i Oslo) om et revolutionerende neurovidenskabeligt eksperiment. Formålet var at undersøge sammenhængen mellem sensoriske receptorer i fødderne og hjerneaktivering. Denne viden kan også anvendes på skistøvler. "Mit fokus er nøjagtighed og at finde de detaljer, der vil gøre mig bedre. Jeg har også sat mig mange mål på vejen for at motivere og forstå mig selv," forklarer Alexander A. Kilde

Unik dæmpning

Efter to års tæt samarbejde mellem GaitLine og den norske alpine skiløber, Aleksander Aamodt Kilde, designchef Petter Nordbø og Industi Design Studio Permafrost lancerede vi IGNITE PRO, et revolutionerende mellemsåls-materiale, der når 74% rebounce. Rebounce kombineret med den patenterede SGL-teknologi resulterer i en unik gangoplevelse.

Ignite PRO

World Cup PRO

“Jeg er stolt af at frigive min signatursko med GaitLine. Ultralet med perfekt kombination af overlegen reaktionsevne og ekstrem dæmpning. Power you walk – prøv min nye favorit!”
– Aleksander A. Kilde

World Cup PRO

GaitLine™ er et fodtøjsfirma af norsk oprindelse med speciale i innovativt, avanceret fodtøj. Vores produkt bygger på den patenterede Sensory GaitLine Technology™, en sålkonstruktion, der optimerer vægtfordelingen i foden under stående og gang.