Gaitline er designet til at hjælpe mod ondt i ryggen

Rigtige sko gør en forskel for ryggen

Bliver du træt i ryggen af at gå rundt i byen? Måske mærker du det i bækkenet og lænden - eller helt op til nakken? Det er ikke så usædvanligt. Vores krop er ikke skabt til at stå og gå på hårde underlag, og forkerte belastninger fra foden forplanter sig opad. Heldigvis kan rigtige sko gøre en forskel.

8 ud af 10 kunder rapporterer om mindre rygsmerter efter kort tids brug.

Hvad er sammenhængen mellem foden og smerter i ryggen?

Når du går eller løber, ruller foden både fremad og lidt indad (lidt indad = normal pronation). Pronationsbevægelsen i foden bidrager til at reducere stød fra underlaget og lagre elastisk energi for fremdrift.

Men hvis foden ruller for meget indad (overpronation), skaber det ubalancer i den kinetiske kæde. Overpronation kan derfor forårsage fejlbetjening, smerter og skader både i bækken og ryg.

Hvordan kan Gaitline hjælpe mod rygsmerter?

Der er tre faktorer i Gaitline skoens sålekonstruktion, der bidrager til at optimere den kinetiske kæde og reducere rygsmerter:

1. Sålen balancerer hælbenet, når hælen møder trykket fra underlaget. Det sikrer en god ankelbevægelse, hvilket har en positiv effekt på ledbevægelserne i hele den kinetiske kæde, herunder rygsøjlens led.

2. Sålekonstruktionen understøtter fodbuen i mellemfoden, hvilket reducerer stress i vigtige muskelkæder op mod bækken og lænd.

3. Gaitline-teknologien skaber balance i foden. Når foden bærer kropsvægten på en afbalanceret måde, forbedres samspillet i den kinetiske kæde. God fodbalance kan reducere rygsmerter.

Læs mere om teknologien

Dette siger kunderne

Jeg har haft mange Gaitline-sko igennem årene, og det er det eneste skomærke, jeg kan bruge i timevis på hårde underlag uden at blive træt eller få ondt i ryggen.

Espen

Jeg har haft problemer med fødder og ryg i over 17 år, selvom jeg kun er 29. Efter jeg begyndte at bruge Gaitline, er smerterne i fødderne helt forsvundet, og ryggen er meget bedre.

Camilla