Hvordan kan Gaitline hjælpe mod ømme knæ?

Sko til ømme knæ

Har du ømme knæ og spekulerer på, hvad du kan gøre for at lindre smerterne? Årsagen til knæproblemerne kan være forårsaget af fejlbearbejdninger af fødderne. Læs mere og se vores udvalg af sko til ømme knæ her.

Ømme knæ kan være utroligt generende. Det begrænser bevægelsesfriheden, træningsaktiviteterne og deltagelsen i socialt samvær. Derfor er det vigtigt at passe på knæene for at undgå slitage og smerter.

8 ud af 10 Gaitline-brugere rapporterer om forbedring efter kort tids brug.

Hvad er årsaken til ømme lnæ?

Der kan være mange forskellige årsager til knæsmerter, for eksempel akutte skader eller traumer. Men ofte opstår knæsmerter som følge af gentagne fejlbearbejdninger.

Foden og knæet ligger tæt på hinanden i den kinetiske kæde. "Kinetisk kæde" refererer til, at muskler og led samarbejder gennem hele kroppen for at producere bevægelser. Faktisk styrer foden bevægelserne i knæleddet gennem ankelledets bevægelser. Derudover er der en række muskler, der samarbejder mellem fod og knæled. Derfor er det let at forstå, at foden kan være en central årsagsfaktor til smerter og gener i knæene.

Forkerte sko kan bidrage til at forværre smerterne. For eksempel vil sko, der fører til overpronation (en overdreven indad-rulning af foden), føre til, at læggen også roterer indad og forårsager en ugunstig vridning i knæleddet.

Hvordan kan Gaitline hjælpe mod ømme knæ?

Gaitline er designet til at balancere foden gennem skridtet i kombination med optimal støtte og dæmpning. Derved reduceres problemet med fejlbearbejdning i knæene.

Prøv dem selv for at opleve en helt ny fornemmelse af støtte og balance i foden.

"Sko med god støddæmpning og stabilitet kan reducere knæsmerter og forbedre funktionen"

- The impact of footwear on knee pain on people with osteoarthritis: a systematic review an met-analysis. by H.J. Mens, J.Barr and K.L. Brown

Læs mere om teknologien

Dette siger kunderne

We couldn't be more pleased, the products and services are absolutely fantastic!

We couldn't be more pleased, the products and services are absolutely fantastic!