Hvordan kan Gaitline hjælpe mod ondt i knæene?

Sko for ømme knæ

Har du ømme knæ og spekulerer på, hvad du kan gøre for at lindre smerterne? Årsagen til knæproblemer kan skyldes forkerte fodbevægelser. Lær mere og se vores udvalg af sko for ømme knæ her.

Ømme knæ kan være utroligt generende. Det begrænser bevægelsesfriheden, træningsaktiviteter og deltagelse i sociale sammenkomster. Derfor er det vigtigt at tage sig af knæene for at undgå slidgigt og smerter.

8 ud af 10 GaitLine brugere rapporterer om forbedring efter kort tids brug.

Hvad er årsagen til ømme knæ?

Der kan være mange forskellige årsager til knæsmerter, såsom akutte skader eller traumer. Men ofte opstår knæsmerter som følge af gentagne forkerte belastninger.

Foden og knæet ligger tæt på hinanden i den kinetiske kæde. "Kinetisk kæde" refererer til, at muskler og led samarbejder i hele kroppen for at producere bevægelser. Faktum er: fodens bevægelser styrer rotationer i knæleddet gennem ankelleddets bevægelser. Derudover er der flere muskler, der interagerer mellem foden og knæleddet. Det er let at forstå, at foden kan være en central årsagsfaktor for smerter og gener i knæene.

Forkerte sko kan bidrage til at forværre smerten. For eksempel vil sko, der fører foden ind i overpronation (en overdreven indad rulning af foden), få benet til at rotere indad og forårsage en ugunstig drejning i knæleddet.

Hvordan kan GaitLine hjælpe med ømme knæ?

GaitLine er designet til at balancere foden gennem skridtet i kombination med optimal støtte og stødabsorbering. Dette reducerer problemet med forkert belastning i knæene.

Prøv dem selv for at opleve en helt ny fornemmelse af støtte og balance for foden.

Perfekte sko! En helt ny oplevelse med støtte under foden, ingen ondt i knæene efter en tur! - Ellen

"Sko med god støddæmpning og stabilitet kan reducere knæsmerter og forbedre funktion" - The impact of footwear on knee pain on people with osteoarthritis: a systematic review and meta-analysis. af H.J. Mens, J.Barr og K.L. Brown

Se vores udvalg af sko for ømme knæ